Σχετικά με εμάς

Στρατηγικές που οδηγούν στην ανάπτυξη

Η εταιρεία

Η MECI Ε.Π.Ε. είναι ένας ιδιαίτερα δυναμικός οργανισμός στο χώρο της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης, της εξεύρεσης πόρων για την χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων, στον τομέα της συμβουλευτικής υποστήριξης και της διαχείρισης έργων ανάπτυξης.

Ιδρύθηκε το 2009 με την επωνυμία MECI – ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟΥ Ε.Π.Ε. και σκοπό έχει να παρέχει εξειδικευμένες και καινοτόμες υπηρεσίες στον τομέα της συμβουλευτικής κυρίως σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και σε φορείς της Κεντρικής Κυβέρνησης.

Τα δυνατά μας σημεία

  • Εξειδίκευση της εταιρείας στον τομέα δραστηριοποίησης της
  • Μεγάλο πελατολόγιο και δίκτυο συνεργατών
  • Πολυετής εμπειρία στις απαιτήσεις και στον τρόπο λειτουργίας των Διαχειριστικών Αρχών, όπως και στον προγραμματισμό και την κατευθυντήρια γραμμή όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων
  • Εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό άμεσα διαθέσιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Δήμου και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει
  • Λειτουργία σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Προτύπου ISO 9001:2015 και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του που διέπει το σύνολο των διεργασιών της εταιρείας με πεδίο την Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλων Στρατηγικής Διαχείρισης.

Η φιλοσοφία μας

Εμπνεόμαστε από τις ανθρώπινες σχέσεις ειλικρίνειας που χτίζουμε με τους συνεργάτες μας. Εργαζόμαστε με στόχο να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό όφελος για τους φορείς και στο πλαίσιο αυτό δίνουμε λύσεις άμεσες, αποτελεσματικές, έγκαιρες και έγκυρες για την υλοποίηση κοινωνικά χρήσιμων και αποδοτικών έργων και δράσεων σε σύγχρονες πόλεις.

Για εμάς, επιτυχία είναι ο συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας και συνέπειας, με τα οποία σας οδηγούμε στην μέγιστη αποδοτικότητα των πόρων για την επίτευξη των στόχων των τοπικών αρχών

" Προηγμένες συμβουλευτικές λύσεις με αποδεδειγμένη εμπειρία και αφοσίωση στην ποιότητα "

Στόχος μας

Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή ανταγωνιστικών και καινοτόμων υπηρεσιών, με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών της και τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Η εξειδίκευση στον τομέα δραστηριοποίησης της εταιρείας είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει.

Οι Υπηρεσίες μας

Η MECI Ε.Π.Ε.  παρέχει υποστήριξη στον τομέα της συμβουλευτικής για χρηματοδοτήσεις αναπτυξιακών έργων, αρχικά ενημερώνοντας τους πελάτες μας για πιθανούς τρόπους χρηματοδότησης, και στη συνέχεια αναλαμβάνοντας πλήρως την παρακολούθηση των έργων κατά την ένταξη και υλοποίησή τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ